Пожежі в Каліфорнії: Українка з дітьми опинилася в епіцентрі стихії (відео)

Українка Елла Проценко опинилася у вогняній пастці каліфорнійської пожежі. Відео, на якому жінка з дітьми в машині намагалася вибратися з пожежі, набрало понад 2 мільйони переглядів.

Про це постраждала українка повідомила у "Голосі Америки", йдеться на сторінці програми у Facebook, передають Патріоти України.

Від перегляду відео аж мурашки по шкірі – маленькі діти, що їхали разом з жінкою, опинилися просто в епіцентрі пожежі. Вони молилися та просили допомоги.

Потерпіла українка Елла Проценко розповіла, що всі люди, які їхали разом з нею, опинилися у вирі вогню за три хвилини до того, як туди прибули пожежники та поліція.

"Вітер був неймовірно сильний, а вогонь поширювався за секунди. Він буз з одного боку гори і за декілька хвилин перетнув величезну трасу у 5 смуг на протилежну сторону", – сказала потерпіла.

"Ми опинилися в епіцентрі пожежі, і тоді я зрозуміла, що ми в пастці. Я дуже сильно боялася за моїх дітей. В такі моменти виникає мільйон думок. Ти їдеш і розумієш, що боїшся. Я реально відчула смак смерті та страшне відчуття, що мої діти загинуть зараз", – відповіла Елла.

Українка розповіла, що коли на машину хлинули іскри з вогню, вона зібралася з духом і вирішила, що повинна врятувати свої дітей, адже відповідальність за їхнє життя – на ній.

"Я прийняла рішення поїхати проти "течії" пожежі. Я показувала іншим машинам, щоб вони розверталися і їхали у зворотню сторону, бо там не можна було проїхати", – додала Елла Проценко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...