Позиція Кремля може призвести до жахливих наслідків, - російський військовий експерт

Загравання Росії з північнокорейським режимом і постійна критика спроб країн Заходу нав'язати КНДР нові санкції може призвести до поширення ядерних технологій в інших країнах світу.

Про це у своїй колонці на сайті російського видання "Новая газета" написав військовий експерт Павло Фельгенгауер, передають Патріоти України. На думку експерта, після отримання ядерних технологій Пхеньян має намір продати їх всім країнам, які будуть готові заплатити.

"Режим ядерного нерозповсюдження впаде назавжди. На південних кордонах Росії може з'явитися цілий ланцюжок нових авторитарних ядерних держав, причому деякі з них цілком можуть націлюватися на Москву, щоб вже з нею зіграти в "ядерне стримування". Не кажучи вже про те, що в деяких з нових ядерних держав владу можуть у майбутньому перехопити радикальні ісламісти, які радісно готові на виконання пророцтв вступити в останній бій з невірними", - написав Фельгенгауер.

Тому, як вважає експерт, країнам Заходу не залишається іншого виходу, крім шляху економічного тиску на КНДР і спроб роззброєння країни.

"Єдина сьогодні можливість мирного вирішення корейської кризи - це повна і безумовна ліквідація під міжнародним контролем всієї корейської зброї масового ураження і доставки разом з усією промисловою базою їх виробництва", - резюмував фахівець.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...