Прагнули "Одеську народну", а вийшло ось так: Прокуратура вимагає максимальні терміни для обвинувачених у трагедії 2 травня

Прокуратура вимагає присудити обвинуваченим у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі (в частині подій на Грецькій площі) покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 15 років.

Присутня на засіданні в понеділок прокурор Ірина Купріна заявила про необхідність призначити 12 обвинуваченим, що знаходяться нині не під вартою, 8 і 9 років позбавлення волі, ще для двох - 10 років, - передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Для чотирьох з п'яти обвинувачених, що знаходяться під вартою, зокрема для громадян Росії Євгена Мефьодова та Максима Сакауова - 12 років і 15 років для Сергія Долженкова, якого держзвинувачення вважає організатором масових заворушень.

Своєю чергою обвинувачені свою провину не визнали і закликали суд об'єктивно і всебічно підійти до оцінки наявних доказів. Адвокати з позицією прокуратури теж не згодні й просять виправдати їхніх підзахисних.

Судові дебати в понеділок не завершилися й продовжаться у вівторок, 5 вересня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...