Працювати не треба? - Мер Одеси Труханов продовжив своє "європейське турне"

За офіційною інформацією Труханов відправився у відрядження до Чехії.

Геннадій Труханов

Повернувшогося після тривалої відпустки міського голови Одеси Геннадія Труханова як і раніше немає в місті, - повідомили в прес-службі Одеської міської ради, передають Патріоти України.

Як уточнюють в міськраді, за офіційною інформацією Труханов відправився у відрядження до Чехії, і відповідне розпорядження буде найближчим часом оприлюднено на сайті міської влади.

Нагадаємо, ще 26 грудня 2017 року мер пішов у відпустку до 18 січня і з тих пір на робочому місці не з'являвся. 9 лютого в.о. мера Одеси Анатолій Орловскійпродліл відпустку Труханова ще на три дні - до 11 лютого. Труханов нібито їздив в закордонні відрядження, а після їх закінчення брав нову відпустку.

Як відомо, 20 листопада 2017 року український блогер Іван Оберемко звернув увагу, що в реєстр Федеральної податкової служби РФ внесена інформація про російський паспорт на ім'я Геннадія Леонідовича Труханова, який народився 17 січня 1965 року. Прізвище, ім'я, по батькові та дата народження цього громадянина РФ повністю збігаються з даними мера Одеси. 25 січня 2018 р колишній заступник голови СБУ Віктор Трепак заявив, що Трухановим нібито займається НАБУ, що розслідує «мільйонні угоди з комунальним майном з його можливою участю».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...