Правда очі ріже: Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал

Колонку художника Івана Семесюка про зв'язки вітчизняного шоу-бізу з Росією цензурували після погроз від менеджерів українських виконавців.

7 серпня на сторінці онлайн-журналу про сучасну музику Karabas Live вийшла колонка "Український шоубіз. Що з ним не так?". Через годину після публікації менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, після чого колонку зняли з сайту, передають Патріоти України.

У тексті автор згадує близько 10 імен українських музичних виконавців і колективів.

Зокрема, Семесюк згадав про те, що Онука записала трек до фільму кремлівського режисера Федора Бондарчука "Притяжение", "не втрачаючи при тому патріотичного сяйва в очах публіки". Серед українських проектів, зроблених у Росії, Семесюк також назвав Ивана Дорна, Пошлую Молли та Грибы. За словами автора колонки, просуванням ДахаБрахи, Dakh Daughters і Panivalkova займається агентство More Zvukov Agency із Санкт-Петербурга.

"Русские" купують країну, просто аби вбити її "баблом", якщо не виходить вбити суто воєнними методами", - пише автор.

Через годину після публікації матеріалу менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, що оприлюднив текст Семесюка, і власником компанії Karabas.com Максимом Плахтієм. За словами головного редактора Karabas Live Ігоря Панасова, вони погрожували, що, мовляв, відкличуть квитки на івенти, які продавали на Karabas.com, і припинять співпрацю.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...