Правоохоронці перейдуть на посилене патрулювання Одеси

Міністерство внутрішніх справ України зробить усе, щоб не допустити тиску і залякування представників громадських організацій.

Співробітники Національної поліції і бійці Національної гвардії України із 25 вересня почнуть посилене патрулювання вулиць Одеси. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України за підсумками наради, яку 24 вересня провели в обласному центрі перший заступник міністра Сергій Яровий та перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

На нараді обговорювали перебіг розслідування нападу на одеського активіста Олега Михайлика.

Як підкреслив Яровий, для його відомства "принципово важливо припинити будь-які спроби тиску, залякування і тим паче кримінальної розправи" над патріотичними громадськими організаціями регіону.

"Має бути системність роботи. Це й оперативні служби, і кримінальний блок, більше уваги приділяти профілактичним превентивним заходам. Коли стається якась ситуація, так, ми збираємо кращі сили, починаємо бігти і показуємо гарні результати і розкриття. Аналіз та прогнозування ситуації, яка може скластися, – тут я бачу суттєві прорахунки, тому хочу щоб саме за цим напрямом ви організували роботу", – зазначив Яровий.

Він повідомив, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і генеральний прокурор Юрій Луценко на початку жовтня планують відвідати регіон.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...