"Правосуддя" "ЛНР": Дванадцять років в’язниці за українську пісню

Терористи «ЛНР» кинули за грати чоловіка, котрий заспівав українську пісню в одному із барів на окупованій території Луганщини.

Про це доповіли в Управлінні Верховного комісара ООН з прав людини «Доповіді про ситуацію з правами людини в Україні 16 серпня — 15 листопада 2017 року», передають Патріоти України.

В результаті чого «суд республіки» засудив виконавця на 12 років позбавлення волі.

У доповіді окремо зазначається, що цей процес, як і всі аналогічні процеси в «судах ДНР/ЛНР», проводився негласно, без представників ЗМІ та громадськості. Чоловіка звинуватили в «державній зраді», за що він був відправлений до в’язниці. Адвокат затриманого, якого йому призначило «МДБ ЛНР», вирішив не навідуватись на всі засідання суду.

У документі сказано, що подробиці цього «судового переслідування» не розголошуються, відомо лише те, що спочатку чоловіка заарештували за те, що він співав українську пісню в місцевому барі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...