Представник Держдепу зустрівся з лідерами кримськотатарського народу

Лідери кримськотатарського руху Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров, а також звільнені політв’язні Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз зустрілися зі спецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером.

Курт Волкер

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на голову Меджлісу і депутата Верховної Ради Рефата Чубарова, передають Патріоти України.

«Сьогодні відбулася дуже грунтовна і відкрита розмову з Куртом Волкером, спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні», – зазначив він у Facebook.

Нагадаємо, Курт Волкер прибув до України з незапланованим візитом. У п’ятницю він мав зустріч із українською делегацією на чолі зі спікером парламенту Андрієм Парубієм. Згодом відбулись закриті переговори з президентом Петром Порошенком. Напередодні Волкер зустрівся з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...