Представник МЗС Росії звинуватив США в отруєнні сірійських дітей наркотиками і знищенні аеродрому Шарайт

Приблизно 27 дітей, які загинули в сирійській провінції Ідліб у квітні 2017 року, хтось "труїв наркотиками, щоб підняти градус емоцій навколо хімічного інциденту".

Про це заявив директор Департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями міністерства закордонних справ Росії Михайло Ульянов під час брифінгу ООН, передають Патріоти України з посиланням на "Интерфакс".

За його словами, на фотографіях "у нібито постраждалих від зарину дітей украй розширені зіниці, тоді як у разі застосування зарину вони мали звузитися до розмірів точки".

Ульянов додав, що діти "зазнали впливу психотропних речовин", оскільки "саме в цьому разі зіниці розширюються".

Представник МЗС Росії звинуватив США в пошуку "приводу для ракетного удару по сирійському аеродрому Шарайт. За його словами, ті, хто розмістив фотографії загиблих дітей в інтернеті, "чим і спровокував, якщо вірити пресі, ухвалення рішення про ракетну атаку, без сумніву, мав слабке уявлення про наслідки застосування зарину".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...