Представник окупаційної влади Криму жорстоко побив свою "колегу" (фото)

Так званий "голова Нижньогірського району" окупованого Криму Олександр Петров побив "депутата", "Нижньогірського сільради" від партії "Єдина Росія" Катерину Самбурську і її чоловіка.

Про це повідомляє російське видання "Новая газета", передають Патріоти України.

"Напад відбувся вчора ввечері (2 вересня, - ред.), близько 18:00, у дворі мого будинку. Разом з Петровим у побитті брав участь мій дядько Сергій Самбурський, з яким у голови району хороші відносини, а у мене натягнуті", - говорить Катерина Самбурська.

Самбурська з чоловіком були доставлені в Нижньогірську районну лікарню. У депутата — підозра на струс мозку, перелом руки і множинні гематоми, у її чоловіка — перелом ноги і розрив паху.

Олександр Петров на даний момент ніяк не комутує ситуацію. У лютому російські ЗМІ повідомляли, що у Петрова є отримана до окупації Криму судимість за зберігання наркотиків.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...