Представник шведського монаршого дому потрапив до "Чистилища"

Троюрідний брат короля Швеції Карла XVI Густава і відомий винний експерт і сомельє Ян Бернадотт поповнив розділ "Чистилище" проекту "Миротворець".
Кузен шведського короля Карла XVI Густава, граф Ян Бернадотт відкрив для себе кримське виноробствоПрофіль брата короля Швеції з'явився на відповідному сайті, передають Патріоти України.

Причиною для потрапляння в "Чистилище" зазначено свідоме порушення державного кордону України. "В'їзд на територію тимчасово окупованої країною-агресором росією АР Крим через закритий пункт пропуску з метою ведення нелегальної підприємницької діяльності. Участь в пропагандистських заходах агресора, пов'язаних зі спробами легалізації анексії Криму", - пояснюється на сайті.

Нагадаємо, раніше Бернадотт заявив про свої наміри випускати серію вин на потужностях ФГУП "Массандра" в окупованому Криму. 21 вересня швед повинен був прибути на окупований Росією півострів для початку відбору вина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...