Представився Андрієм Шевченком: В Італії п'яний злочинець з Польщі намагався втекти від поліції

В італійському містечку Боскореале поліція затримала 40-річного поляка, який звинувачується в серії крадіжок сонячних батарей.

З'ясувалося, що його помістили під домашній арешт, але тиждень тому він зник, повідомляє Il Mattino, передають Патріоти України.

Пізніше його знайшли в іншому місті, де він ховався в зруйнованому будинку. Під час затримання злочинець був сильно п'яний. Він спробував піти від поліції, представляючись колишнім форвардом "Мілана" Андрієм Шевченком (на фото), який очолює зараз збірну України.
Поліція затримала поляка і відправила його за ґрати за ухилення від домашнього арешту і надання неправдивої інформації.
Нагадаємо, що Андрій Шевченко виступав за «Мілан» з 1999 по 2006 рік, а також з 2008 по 2009-й, завоювавши «Золотий м'яч», а також вигравши в червоно-чорній футболці Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, чемпіонат, Кубок і Суперкубок Італії. У списку кращих бомбардирів в історії італійського гранда форвард зі 175 голами посідає друге місце після шведа Гуннара Нордаля (213 м'ячів).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...