Претендент на президентську булаву придбав елітну яхту (фото)

Народний депутат від партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Віталій Купрій увійшов до першої п'ятірки народних обранців, які в 2017 році купили і задекларували найдорожчі плавзасоби.

Віталій Купрій"У липні минулого року він придбав собі яхту Bavaria 44, якою раніше протягом чотирьох років користувався за дорученням від ліберійської компанії. Обійшлася йому обновка нібито всього в 890 тисяч гривень, хоча ринкова ціна подібних яхт коливається в межах від 60 до 90 тисяч євро", - йдеться в матеріалі журналістського розслідування, передають Патріоти України.

Плавзасіб призначений для сімейного відпочинку. Яхта здатна подолати велику відстань завдяки гарному плануванню і розподілу простору, а також обсягами баків для палива і води.Крім того, Купрій є претендентом в кандидати на пост президента України, про що свідчить посвідчення, знімок якого опублікував народний депутат Тарас Батенко на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, Віталій Купрій ще до депутатства у Верховній Раді був відомий правозахисною діяльністю. У парламенті він зайнявся викриттям правопорушень чиновників місцевих органів влади і правоохоронних органів.

Джерело: bihus.info
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...