Претендентки в перші леді, або Що відомо про другі половинки кандидатів у президенти (фото, відео)

До перших леді країни завжди прикуті цікаві погляди. У таблоїдах та серйозних ток-шоу їхнім справам, біографії та зовнішньому вигляду приділяють чимало уваги.

Чим відзначились "другі половинки" кандидатів у президенти України – дізнавались журналісти, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Марина Порошенко

Нинішня перша леді Марина Порошенко у шлюбі з президентом більше 30 років. За рішенням чоловіка кинула кар'єру медика і стала домогосподаркою.

У новому статусі супроводжувала чоловіка, перерізала стрічки і почала допомагати людям з інвалідністю і розвивати культуру. Переймалася навіть долею футбольних вболівальників під час Ліги чемпіонів.

За ці роки Марина Порошенко проявила себе дуже творчо. Креативно вітала Президента з Днем народження і влаштувалась телеведучою на каналі Ахметова, де вчила глядачів зарядці.

Марина Порошенко вітає свого чоловіка під час випуску новин:

Марина Порошенко проводить зарядку:

Марина Порошенко невдало читає "Заповіт":

Олександр Тимошенко

Посунути з "Олімпу" Марину Порошенко, згідно зі свіжими рейтингами, цілком можуть три інші кандидатки та.. чоловік.

Законний чоловік леді Ю – Олександр Тимошенко. Разом вони майже 40 років. І за цей час він також побував за ґратами – за обвинуваченням в розкраданні державного майна. "У нас в країні, якщо ти не займаєшся політикою, то вона займеться тобою", – заявив Олександр Тимошенко.

Олександр Тимошенко – бізнесмен. Прописаний – у Чехії, де отримав політичний притулок, начебто для захисту дружини. До речі, не всі його закордонні компанії потрапили у декларацію кандидатки. Місцеві ЗМІ пишуть, що кілька з них навіть співпрацюють із російським підприємством у анексованому Криму. А журналісти-розслідувачі виявили офшори, через які він заробляє на мережі ломбардів в Україні. "Я думаю це у чоловіка треба запитати, я бізнесом не займаюсь", – відповіла Юлія Тимошенко.

Проте він не публічна особа, як і дружина лідера свіжих рейтингів Володимира Зеленського.

Олена Зеленська

Світським життям Олена Зеленська не марить, відомо про неї мало. Хіба що працює разом з чоловіком та виховує дітей. У об'єктиви камер потрапляє рідко, разом із коханим засвітилась на його з'їзді.

Катерина Кіт-Садова

Часу на публічне життя не вистачає і дружині кандидата у президенти і мера Львова Андрія Садового. Принаймні, так запевняє Катерина. Вона воліє характеризувати себе домогосподаркою та матір'ю п'ятьох дітей.

Віра Бойко

Не фіксують камери і дружину екс-регіонала Юрія Бойка. Ще 10 років тому їх можна було побачити разом на вечірках, нині ж на всіх заходах він лише з соратниками опоблоківцями.

Віра Бойко – мати шістьох дітей, має нерухомість у Росії, там же отримує зарплату та зберігає гроші у банку, а також володіє акціями Луганського електроапаратного заводу.

Юлія Мостова

Головний редактор "Дзеркала тижня" Юлія Мостова, вона ж – дружина Анатолія Гриценка. Була поруч із чоловіком обидва рази, коли він намагався стати президентом, і йде пліч-о-пліч і втретє. Одружились вони 16 років тому. Позаочі давно ходять плітки, що у родині Гриценко головна – дружина.

"Я думаю, якби Юлія Мостова хотіла керувати країною, вона б уже давно керувала", – говорив про дружину Анатолій Гриценко.

Ігор Шевченко і пошук дружини

Без першої леді боїться залишитися колишній міністр екології Ігор Шевченко. Кандидат навіть оголосив конкурс на цю вакантну посаду. На його офіційному сайті є розділ з анкетою, яку маже заповнити потенційна дама серця. Щоправда, стати дружиною саме президента, судячи з останніх рейтингів, переможниці конкурсу не світить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...