Президент Франції з дружиною були "атаковані" броньованим "звіром" Трампа (фото)

У суботу, 10 листопада, президент Франції Еммануель Макрон прийняв в Єлисейському палаці президента США Дональда Трампа.

Американський лідер з дружиною прилетіли в Париж, щоб взяти участь в офіційних заходах, присвячених 100-річчю закінчення Першої світової війни, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Макрон і Трамп висловилися за посилення європейської участі в НАТО. Французький президент порадував гостя такою заявою: «Несправедливо, що європейську безпеку сьогодні забезпечують лише Сполучені Штати. Коли президент Трамп хоче захистити один зі штатів США, він не просить про фінансування Францію, Німеччину або будь-який інший уряд в Європі». Макрон закликав європейців брати на себе більше відповідальності в оборонній сфері.

У свою чергу Трамп в черговий раз повторив свої вимоги до європейців, що стосуються забезпечення безпеки на континенті. «США виступають за сильну Європу і хочуть допомогти в цьому своїм європейським союзникам, але європейці повинні збільшити свої витрати на оборону. Це відповідає вимогам НАТО», - зазначив Трамп.
Нагадаємо, напередодні візиту в Париж Трамп назвав слова Макрона про необхідність появи у Євросоюзу власної армії «дуже образливими». «Можливо, Європі слід спочатку заплатити свою справедливу частку в НАТО, яку у величезній мірі субсидують США», - написав він у Twitter. Раніше 6 листопада Макрон в ефірі радіостанції Europe 1 заявив, що європейців неможливо захистити без «справжньої європейською армії». При цьому в якості потенційних загроз для ЄС президент Франції згадав «Росію, Китай і навіть США».
Після такої заочної дискусії можна було очікувати холодної зустрічі двох президентів. Однак Макрон і Трамп відразу ж зробили зусилля для того, щоб згладити виниклі суперечності. Макрон поклав руку на коліно Трампа і сказав: «Мій друг!» Трамп заявив у відповідь, що відносини між ними «набагато ближче, ніж здається».

На зустрічі президенти також обговорили ситуацію навколо вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі в стамбульському консульстві Саудівської Аравії. Вони зійшлися в думках про те, що Ер-Ріяд має надати подальші деталі злочину. Крім того, президенти заявили про необхідність не допустити подальшу дестабілізацію на Близькому Сході після міжнародного скандалу в зв'язку з убивством Хашоггі.

Поки глави держав обговорювали важливі політичні проблеми, їх дружини спілкувалися один з одним. Між Бріжит Макрон і Меланією Трамп встановилися прекрасні відносини.

Коли президент Франції проводжав гостей, виник невеликий конфуз. Броньований лімузин Трампа, який відомий як «Звір», занадто близько під'їхав до східців Єлисейського палацу. Двигун автомобіля був включений. І клуби вихлопних газів обдали Еммануеля і Бріжит Макрон, що знаходилися ближче до лімузина.

Меланія Трамп в черговий раз продемонструвала бездоганний стиль в одязі. З Вашингтона перша леді США відлітала в картатому пальті від Burberry і елегантних чорних чоботях від Christian Louboutin вартістю 1 260 доларів. З огляду на те, що в Парижі погода тепліше, ніж в столиці США, місіс Трамп спустилася по трапу літака в класичних чорних «човниках» і чорному двобортному пальто. Щоправда, вітер виявився неприємним, і Меланії довелося прикрити рукою горло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...