Президент Єврокомісії смішно передражнив британську прем'єрку незграбним танцем (відео)

Це вже третя серія "танцювального шоу" європейських лідерів...

8 жовтня президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, починаючи виступ в Брюсселі, зробив кілька танцювальних рухів, що нагадують танець прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей. Відеоколаж опублікований в Twitter TicToc by Bloomberg, передають Патріоти України.
Минулого тижня глава британського уряду, пританцьовуючи, вийшла на сцену перед однопартійцями під звуки пісні Dancing Queen групи ABBA. Схоже, прем'єр пожартувала сама над собою, оскільки близько місяця тому розвеселила всіх "дивними" танцями під час відвідування табору ООН в Найробі. Мей намагалася повторити рухи скаутів, які зустріли її танцем.
Юнкер, перед виступом на конференції в Брюсселі, не міг почати говорити, поки тривала музика. Тому він став помахувати руками і плечима - майже так, як Тереза Мей минулого тижня.
Танець Юнкера викликав сміх і оплески в залі. Представник Юнкера запевнив, що імпровізований танець глави ЄК не спрямований проти когось, і додав, що Юнкер дуже поважає Терезу Мей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...