Президент особисто привітав родину українського Героя зі святом (фото)

У День танкіста Президент Петро Порошенко відвідав родину Героя України, танкіста Євгена Межевікіна.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави, передають Патріоти України.

Євген і Валерія Межевікіни виховують двох дітей - дочку Вероніку, 2009 року народження, і сина Андрія - 2011 р.н.. Син героя розповів Президенту, що так само, як і батько, хоче бути танкістом.

Порошенко привітав родину з новосіллям і оглянув їх нову квартиру. Він зазначив, що сьогодні приїхав в гості на запрошення глави сім'ї. "Євген краще за всіх в Україні вміє водити танк. Ми знаємо, яке сьогодні в Україні свято - День танкіста. А тато ваш - кращий в Україні танкіст. Не тільки кращий танкіст, але і Герой України", - зазначив Президент.

Він нагадав, що в Березень 2014 Євген Межевікіна командував танковою ротою, а вже сьогодні він є заступником командира 1-ї окремої танкової бригади. "Так кращі воїни і кращі українські танкісти стають високими військовими начальниками", - додав Президент.

Глава держави привітав Євгена Межевікіна і всіх військовослужбовців-танкістів з професійним святом.

"Вся Україна знає, що з вашим татом пов'язані всі напружені місця, де відбувалися бойові дії в 2014-2015 роках і відбуваються зараз. Це не тільки Донецький аеропорт, де ваш тато врятував десятки життів, евакуював поранених. Це і Піски, Тоненьке, Водяне - ті місця, які сьогодні знає кожен українець", - підкреслив Порошенко.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...