"Президента підірвали", - слідча комісія про Смоленську катастрофу

Польська підкомісія Міністерства оборони з розслідування Смоленської катастрофи оголосила про завершення огляду і аналізу доказів, що є в розпорядженні Комітету з місця катастрофи літака екс-президента Леха Качинського.

У заяві відомства повідомляється, що на елементах корпусу польського літака Ту-154М, який в 2010 році розбився під Смоленськом, а також на тілі як мінімум однієї жертви трагедії виявлені сліди вибухівки, передають Патріоти України з посиланням на RMF24.pl.
У повідомленні говориться: «Згідно з отриманими доказами, на багатьох фрагментах літака, а також на тілі принаймні однієї жертви, які досліджувалися спеціальними пристроями, в тому числі і хроматографічним методом, виявлено наявність вибухових матеріалів». Крім того, підкомісія прийшла до висновку, що немає ніякої інформації або доказів, які б свідчили про наявність вибухових речовин в грунті на місці падіння літака.

Як раніше вже повідомлялося, в середині квітня місяця 2018 року підкомітет опублікував технічний звіт по Смоленській катастрофі. У документі повідомлялося про те, що літак Ту-154М був зруйнований під час вибуху, а вибухи сталися над землею.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...