"Прямо в опорник зайшов!": ЗСУ блискуче розбили окупантів під Луганськом

Українські захисники використали ПТКР (протитанкова керована ракета) в районі Попасної у напрямку Первомайська, який знаходиться на тимчасово окупованій території.

У Луганській області в зоні проведення Операції Об'єднаних сил ЗСУ успішно розбили бойовиків. Про це повідомив у Facebook волонтер Юрій Мисягін, опублікувавши розмову з одним із бійців 54 бригади, в зону відповідальності якої входить вказана територія, передають Патріоти України.

Співрозмовник повідомив, що йде бій, і встиг поділиться успіхами. За його словами, кілька днів тому були знищені два бойовики. "Одного ПТУРа вистачило. Прямо в опорник зайшов. Вже підтвердили дані. Один із загиблих виявився командиром взводу", – повідомив український військовий.

На здивоване запитання, як же ЗСУ вдалося відреагувати на настільки великій відстані, боєць пояснив, що в їх рядах є досвідчені умільці.

"Красені. Успіхів", – підтримав співрозмовника Мисягін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...