Про "агентів Кремля" в Раді і хитрий план Путіна, - журналіст

Президент РФ Володимир Путін і його кум Віктор Медведчук збираються використати історію з обміном військовополоненими для підготовки до виборів в Україні.

Про це розповів журналіст з Донецька Сергій Гармаш в коментарі для "Апострофа", передають Патріоти України.

"Йде підготовка до виборів. Я думаю, завдання Медведчука - увійти в парламент, публічно чи не публічно, але як мінімум провести туди значну фракцію своїх людей, наприклад, через "За життя" або "Опозиційний блок", і переорієнтувати Україну в бік Росії, адже Медведчук - основний провідник ідей Росії в Україні", - зазначив він.

Гармаш також вважає, що дії Медведчука спрямовані на ослаблення України. "Йому не цікавий Донбас як такий, йому потрібна вся Україна. Все, що робиться на Донбасі, робиться для послаблення України, щоб потім мати можливість повернути її під вплив РФ", - розповів він.

Координатор волонтерської групи "Патріот" Олег Котенко же зазначає, що Медведчук скоро спробує вийти на політичну арену України. "Путін довіряє тільки цій людині, Медведчуку відводиться роль героя для України. Це політична фігура, яка поки малопомітна, але, думаю, скоро ми її побачимо. Від цього обміну він отримає свої політичні дивіденди", - розповів він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...