"Про "клоуна" Захарченка та "іуду" Путіна", - прозріння екс-терориста "ДНР" (відео)

Жителі окупованого Донбасу та Криму вважають главу Росії Володимира Путіна юдою, який "зрадив російський народ".

Таку заяву зробив житель Севастополя й екс-бойовик "ДНР" із позивним "Індус" Володимир Дусмуханов. Відео його одкровень опублікувало видання Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Він воював на стороні терористів 2014 року та брав участь у боях у Краматорську, Слов'янську, Семенівці, Донецьку та Розсипному. Він вважає убитих найманців Гіві й Моторолу героями, проте нових ватажків "Л/ДНР" упевнено називає бандитами.

"Там у підвалах зараз дуже багато наших хлопців із Донбасу, які чимось не догодили клоуну Захарченку. У "Л/ДНР" зараз уся верхівка бандитська", - заявив екс-бойовик. За його словами, життя в ОРДЛО сильно погіршилося, і "зараз на Донбасі такі злидні, що люди були змушені їхати до Сирії як на заробітки".

Дусмуханов розповів, що такі, як він, зовсім не потрібні Росії. За словами кримчанина, нещодавно його не пустили на мітинг за Путіна, оскільки той прийшов із прапором "ДНР", який "не відповідає символіці Росії". "Росія здає по повній програмі. Ми в шоці. Всі проклинають Путіна. Якщо в когось запитати про ставлення до Путіна, то "юда російського народу" - найбільш поблажливе буде", - розповів він.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...