"Про Клименка. 12 мільярдів доларів. Ви уявляєте скільки це? 12 тонн стодоларових банкнот", - Бондаренко

Але уявіть собі масштаби розкрадання країни бандою Януковича. 12 мільярдів доларів лише у Клименка. Це лише те, що знайшли. Скільки не знайдено - казати не беруся. І це - лише за три роки царювання Яника.

Павло Бондаренко

Про це у своєму Facebook пише журналіст і блогер Павло Бондаренко, передають Патріоти України.

"Звісно, це не чисті гроші, а здебільшого майно: квартири, будинки, палаци, автівки, літаки, яхти, породисті пси та коні, земельні ділянки і атикваріат.

А ще сам Янукович, Азаров, Проскуряков, Ставицький, Лєбєдєв, Колесников, Сівкович, Табачник, Клюєв...

Ви уявляєте сільки вони натирили? Усі ці королевські, вілкули, семиноженки, богатирьови, лукаші; усі, хто зараз несамовито горлає про "геноцид українців" і знову пнеться до влади.

Треба віддати їм належне: вони ніколи не шкодували бабла,- аби тільки прорватися до влади. Знали: усе відіб`ється.
На виборах в Луганську долари мішками тягали. В буквальному сенсі. Мішками. З-під цукру.
І зараз тих доларів вони не шкодують.

Ви уявляєте, скільки можна купти журналістів, блогерів, політиків; скільки можна посадити у Фейсбук тролів на 1/100 долі того, що заблокували лише в одного Клименка?

Уявляєте скільки можна купити суддів, прокурорів і представників різних міжнародних організацій?

І купують.

Ви уявляєте, скільки "мохерових беретів" можна на це бабло вивести під Верховну раду, Кабмін, Адміністрацію президента?

Скільки найняти уродів, які їздять у маршрутках і розповсюджують вигадки то про "перший мільярд Яценюка", то про "шоколадки "Рошен" з портретом Путіна", то про іспанські маєтки Порошенка?

Ви уявляєте, скільки "націоналістичних" організацій на чолі з напівбожевільними радикалами або звичайними акторами, що грають роль радикальних вождів, можна створити?

Скільки провокацій організувати?

А тепер на секундочку. Знаєте, який річний бюджет в Мінстеця? Мільярд гривень? Сто мільйонів?

Вісім!!! Разом із фондом заробітної платні.

На місяць виходить "число звіра" - 666 тис. 666 гривень.

Борітеся - поборете, тіпа.

Це таке фінансування встановили Мінстецю депутати. Вілкул і Королевська; Льовочкіна і Тимошенко; Лещенко, Найєм, Гришин-Семенченко, Сироїд, Савченко, Власенко, Березюк, Герасимов, Розенблат, Балога, Кужель, Мосійчук, Ярош, Корчинська і далі по списку.

Я не захищаю Мінстець. Зрозуміло,що навіть 100 тисяч на місяць сума, на яку можна щось зробити. Наприклад, видати одну книжку і розвезти по бібліотеках, або 1 раз проплатити участь когось із членів уряду в телевізійному ток-шоу.

Але об`єтивно це виглядає навіть не як битва Давида з Голіафом, а як боротьба мураха із слоном.
Якби не ми, "порохоботи" - була б зовсім біда.

Так шо тримайтеся, друзі.

Колись скажуть так: волонтери, добробати і голодні хлопчики-солдати верхи на іржавих БМП врятували Україну від рашиської навали в перші страшні півроку війни.
А "порохоботи" її зберегли..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...