"Складно уявити, як тобі боляче, друже. Як на тебе тисне відчуття безсилля", - Іванов про поліцейського, котрий через смертний вирок не зміг попрощатись з мамою в Луганську

Хотілося б, щоб люди, які щодня розмазують по фейсбуку шмарклі про нестерпний тягар буття, принаймні приблизно уявляли, як він насправді виглядає.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook Сергій Іванов, передають Патріоти України.

"У мого друга померла мама. В Луганську, на окупованій території.

Він поліцейський. Ми знайомі сто років, змолоду. Добре знайомі. Не одну справу розслідували, не одну цистерну випили - різне було.

Коли почалася війна, він городами втік від сепарів і приєднався до нечисленних на той час співробітників луганської міліції, які не зрадили присязі.

Три роки відслужив в зоні АТО - Станиця, Щастя та інші місця сумнівної комфорності. Брав участь у звільненні та зачистках Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного. Реальний УБД, не аватар. Зараз працює в іншій області.

І сьогодні він не може попрощатися з мамою, поховати її, адже на малій батьківщині він - ворог народу із заочним смертним вироком, як і багато з нас.

Складно уявити, як тобі боляче, друже. Як на тебе тисне відчуття безсилля, несправедливості, незбагненності того, що сталось. Не існує слів, які б могли б вгамувати твій біль. Але ти - правильна, гідна людина, це абсолютно точно. Тримайся.

І ще я б хотів, щоб люди, які щодня розмазують по фейсбуку шмарклі про нестерпний тягар буття, принаймні приблизно уявляли, як він насправді виглядає."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...