"Продав" генеральські погони платникам податків дуже дорого: Стало відомо, скільки отримав міністр оборони Полторак за перехід на "гражданку"

Цікаво, після відставки з теперішньої посади пан міністр за вірогідне повернення на службу заплатить аналогічну суму, чи вдруге золоті погони та лампаси дістануться йому безкоштовно? А може ще й доплатять співставну суму?

В жовтні головною новиною стало те, що міністр оборони України, генерал армії Степан Полторак написав рапорт про звільнення з військової служби. Таке рішення вже цивільному міністру оборони довелося прийняти в зв'язку зі змінами в законодавстві, згідно зі стандартами НАТО, передають Патріоти України.
ЗМІ писали про те, як важко Степану Полтораку далося рішення залишити військову службу, зняти військову форму. На підтвердження такого нелегкого кроку Полторак навіть продемонстрував трудову книжку, де був тільки одна запис про прийняття на військову службу в 1983 році. Тепер Полторак став звичайною цивільною особою зі звичайною трудовою.
Мабуть для того, щоб Степану Полтораку не було так прикро розстатися c військовою службою йому виписали солідну премію. Після відставки з армії міністр Полторак отримав 1,5 мільйона гривень.
Коментуючи такий крок, ізраїльський політичний експерт Соломон Манн зазначив, що дивовижні речі відбуваються в Україні. На операції або реабілітацію воїнів АТО - клянчать гроші на папертях. Напевно, і Полтораку наклянчили «допомогу» волонтери.
У чиновників є ще багато місця для імпровізації, як угробити Україну остаточно і, можливо, безповоротно.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...