"Продовжує молодість": 60-річна черкащанка танцює на пілоні (фото)

Черкащанка Людмила Шевченко у 57 років почала займатися пол денсом. За 3 роки жінка навчилася виконувати складні трюки на пілоні під стелею.

"Донька подарувала свій абонемент на стрейчинг (вид аеробіки, комплекс вправ для розтягування м'язів - ред.). Тренер, яка проводила заняття, паралельно викладала танці на пілоні. Вона запропонувала мені спробувати. Спершу був один сміх, а потім втягнулася, почали виходити рухи", - розповідає Людмила Шевченко, передають Патріоти України.Жінка працює викладачем в місцевій медичній академії, багато років займається спортом."Раніше ходила на фітнес та йогу. Цього разу дуже боялася, займатися на пілоні було важко впродовж всього першого року. Перевороти роблю повільно, обов'язково підстраховує тренер. Зате на шпагати сідаю краще за інших. Ще є багато вправ, які не вдаються, бо уже вік і зайва вага. Треба мати натреновані руки, а я спочатку навіть не могла вилізти доверху на пілон. Тому поставила за мету, що своє 60-річчя зустріну на пілоні під стелею, і дійшла до цілі. Для цього за три місяці скинула 10 кг, планую позбутися ще 5. Крім тренувань у залі, кожного дня роблю вправи вдома, вживаю правильну їжу та моржую".За словами Людмили, танці на пілоні продовжують молодість. Знайомі та родичі підтримують жінку, дивуються сміливості та завзятості."Порівняно з моїми однолітками, які лише охкають, я ще дуже бадьора. Намагаюся надихати і молодь. Буває зроблю новий рух і опублікую відео в соцмережі. Багато позитивних коментарів пишуть, хвалять мене. Такі слова від сторонніх людей надихають. Донькам теж подобається моє захоплення, а для чоловіка це як просте заняття спортом, він особливо на цікавиться".
Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...