Продрозкладка "ДНР": Захарченко розпорядився вилучати у людей вирощений врожай

За "самовільне" розпорядження самостійно вирощеним урожаєм місцеві мешканці будуть зобов'язані відшкодувати його вартість.

Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко наказав вилучати у населення весь вирощений урожай сільгоспрослин, овочів, фруктів, винограду тощо. Відповідний "наказ" від 3 листопада був оприлюднений на сайті "республіки", передають Патріоти України.

"Урожай сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев, вирощений на самовільно використовуваних земельних ділянках державної та муніципальної форм власності, є власністю "Донецької Народної Республіки", - йдеться у тексті.

Як зазначається, "юридичним і фізичним особам - підприємцям та фізичним особам забороняється розпоряджатися врожаєм, отриманим в результаті самовільного використання земельних ділянок".

"Міністерству доходів і зборів ДНР" надається право "безперешкодного доступу до місць зберігання (вирощування) врожаю", а також на вилучення врожаю", - наголошується в "наказі".

Водночас за "самовільне" розпорядження самостійно вирощеним урожаєм місцеві мешканці будуть зобов'язані відшкодувати його вартість.

"Такі кошти вважаються коштами, отриманими від реалізації безхазяйного, конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність "ДНР" і повинні надходити до республіканського або місцевого бюджету", - вказується у "документі".

Окрім цього "міністерство агропромисловості" повинне звітувати про "незаконне використання земельних ділянок, їхню розробку і вирощений врожай сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев на таких земельних ділянках".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...