"Продуктивність і результат": Ілон Маск влаштував екскурсію по заводу Tesla (відео)

Протягом всієї екскурсії увагу привертає грамотно вибудуваний робочий процес.

СЕО компанії Tesla Ілон Маск влаштував екскурсію по своєму підприємству. Як зауважили журналісти, виробництво тут максимально автоматизоване, також задіяний штучний інтелект, передають Патріоти України.

При цьому кожен автомобіль Tesla шліфують вручну, після чого його відправляють до малярського цеху. Далі відбувається фарбування, сушка, встановлення вікон та внутрішня обробка.

"Протягом всієї екскурсії увагу привертає грамотно вибудуваний робочий процес. Ось, що таке дійсно високотехнологічне виробництво: ні шуму, ні метушні – тільки продуктивність і результат", – пишуть ЗМІ.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...