"Професіонал" Тука накинувся на Зеленського та Вакарчука

На думку екс-очільника Луганщини, донедавна управлінця торговельного підприємства із сумнівною вищою освітою, той же Вакарчук, екс-нардеп, громадський діяч з освітою фізика-теоретика та міжнародного економіста, не може займатись великою політикою.

Георгій Тука

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський і лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук не зможуть стати якісно новими політиками, оскільки просто стануть маріонетками в руках так званих експертів. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України.

"Коли я чую відверту нісенітницю про Сердючку, Бобула, 95-й квартал або Вакарчука, повірте, я вже три роки обертаюся в тому, що називається влада, це на межі ідіотизму", - говорить Тука.

Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський

Він зазначає, що людина, яка "не має на що спиратися, не має власної структури, власної політичної сили, якими інструментами він буде оперувати, опинившись в найвищому посадовому кріслі держави?"

"Його обіграють ще під час передвиборної гонки. Його обкладуть "експертами", як у нас люблять казати, і максимум через три-чотири місяці ця людина буде просто маріонеткою", - переконаний Тука.

У той же час він жорстко пройшовся по так званих нових обличчях в партії Вадима Рабиновича "За життя". "Я особисто дуже люблю пана Рабиновича, це для мене об'єкт насолоди для тролінгу, я його називаю "фонтан популізму", такий яскравий, як у нас на Майдані Незалежності ввечері з підсвіткою. На ниві популізму це супердіяч. Він там наговорив про нові обличчя: "Голосуйте за тих, хто ніколи не був ні у владі, ні в політиці!" - і він це ляпає, а в студії в онлайні сидить Шуфрич, який є членом ось цього утворення "За життя". "Нове" обличчя Рабиновича - Шуфрич, вибачте, Шуфрич! "Нове" обличчя Рабиновича - Медведчук, "нове" обличчя Рабиновича - Олена Бондаренко, "нове" обличчя Рабиновича - Червоненко", - резюмував заступник міністра.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...