Пройшов Шахтарськ і Дебальцеве, а з маршруткою не розминувся

У Дніпрі неушкоджений у АТО десантник потрапив під колеса маршрутки.

Ветеран АТО пройшов гарячі точки першої хвилі мобілізації і не отримав жодного поранення.

Про це повідомляє Depo.Дніпро з 16-ї міської лікарні Дніпра, передають Патріоти України.

Ігор, 38 років був мобілізований у першу хвилю, і у лавах 25-ї бригади пройшов Шахтарськ, Дебальцеве. Втрати тоді були страшні, тільки в його роті загинуло 13 чоловік.

Втім, нещодавно він отримав численні травми.

14 червня повертався з работи на пр. Гагаріна, перетинав проїжджу частину на зелене світло і був збитий маршруткою. В результаті отримав перелам ключиці, забій грудної клітини і інші травми.

Після зіткнення водій маршрутки ще проїхав 60 м і тільки тоді зупинився. Перехожі допомогли постраждалому піднятися, чоловік сам викликав поліцію і "швидку". Є свідки, що маршрутник поїхав на червоне світло.

Лікарі встановили Ігорю у ключицю металеву пластину.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...