"Проклянуть!": Відомий "кримнашист" запропонував Путіну піти у відставку

Президенту Росії Володимиру Путіну доведеться покинути посаду, оскільки інакше його або прокляне народ, або винесе.

Таку думку висловив кримський блогер, прихильник анексії Криму Олександр Горний, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він додав, що головне питання — коли ж піде Путін. "Ніхто не вічний і настане час, коли і Володимиру Володимировичу доведеться пакувати кремлівські валізи і йти. Краще піти самому, ніж винесуть. Чи зможе? Думаю, так, але головне питання — коли? Настає момент, коли навіть наймудріший і улюблені правитель з рейтингом під 100% повинен йти, інакше проклянуть", — написав Горний.

Він додав, що для народу це навряд чи буде стресом. "Як відреагують росіяни, якщо Володимир Путін прийме рішення піти, як мінімум в сторону? Упевнений, що ніяк, ну максимум здивування, зітхнуть, поговорять тиждень на кухні і все. Єдинороси будуть голосно плакати, і бити себе в груди, але теж недовго, намагаючись зрозуміти, куди і кому нести свої шкури або куди відносити свої лапи і хвіст", — зазначив блогер.

Він підкреслив, що Путіна забудуть дуже швидко, незважаючи на його бажання бути з Росією "на століття". "Поки у Путіна є сили і дозволяє вже далеко не юний вік, він повинен закласти або нову російську столицю, або побудувати місто в Криму, яке потім назвуть його іменем і обов'язково аеропорт. Перейменувати Москву ніхто не дозволить, навіть якщо ти великий і улюблений правитель. а може ну це все під три чорти Володимире Володимировичу? Може краще пожити для себе і своїх близьких? Росію і без вас врятують, а от час безжальний навіть до вас. Медицина тут безсила", — запропонував Горний.

"Зараз Путіна може врятувати тільки зміна уряду, яка хоч трохи пожвавить статичну картинку путінського застою. Це відстрочить гостроту проблеми 2024 року на рік-два, пожвавить економіку і дасть людям надію на зміни, а Путіну на щасливу пенсію і старість. Путін вже давно дід у всіх сенсах і в цьому є своя принадність", — підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...