Проклятуща тюрма народів: "Такої держави, як Російська Федерація - просто не існує", - юрист

Замість РФ є корпорація ФСБ-КДБ, яка на території "Росії", в "Тюрмі народів" збагачує себе.

Про це заявив віце-президент Інституту права і суспільства, глава Українського координаційної ради Андрій Хома, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що ця "корпорація" займається активною агентурною роботою як в Україні, так і по всьому світу.

"Ця корпорація сьогодні успішно має свою агентуру і в Україні - кожен другий чиновник в Україні завербований ФСБ або колишній КДБіст. Всі колишні компартійні працівники, їхні діти - "золото партії", продовжують працювати на них", - розповів Хома.

За його словами, агенти ФСБ на сьогоднішній день присутні практично на всіх урядових посадах в Україні, але з невідомої юристу причини списки агентів бояться опублікувати.

"І сьогодні ми бачимо, які зусилля задіяні, як російська агентура потужно працює! Подивіться, що вони роблять! Втручаються в вибори в США, втручаються в Великобританію, Сербію... Тобто це справжня "Корпорація КДБ", - резюмував Хома.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...