Пропагандисти заливаються сльозами та горілкою: Сумнозвісний телеканал Кремля розорився і припиняє роботу

Скорочення персоналу, про яка було заявлено раніше, не допомогли. Сьогодні останній день віщання-вищання.

Російський пропагандистський телеканал Life сьогодні 18 серпня, працює останній день, після чого його мовлення буде припинено, повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в холдингу, передають Патріоти України.

Видання FlashNord також стверджує, що канал буде закритий, а всі його працівники - звільнені.

Раніше повідомлялося, що медіа-проект Life в рамках стратегії розвитку планує скоротити новинне ефірне мовлення, яке спричинить скорочення штату співробітників.

«Залишається тільки сайт і наші проекти, звичайно. Повністю припиняється (телемовлення). На частоті буде звернення до телеглядачів, стежити за новинами лайфа на сайті і в соцмережах», - пояснив співрозмовник агентства.
Він також уточнив, що будуть скорочені 90 осіб, а ще 90 залишаться працювати над стрімінговим мовленням.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...