"Прорив місяця": WTA визнала 18-річну українку найкращою тенісисткою (відео)

Юна українська тенісистка Даяна Ястремська (34-я позиція в світовому жіночому рейтингу) удостоєна почесної нагороди від Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Наша тенісистка стала переможницею в номінації «Прорив місяця» в січні, набравши за підсумками голосування 47%, передають Патріоти України.

У даній категорії, яка скорилася нашої співвітчизниці вперше в кар'єрі, вона випередила американок Даніель Коллінз і Аманду Анісімову, а також Ешлі Барті з Австралії.

На офіційному Youtube-каналі WTA вийшов спеціальний ролик, присвячений досягненню Даяни.

Нагадаємо, що в січні Ястремська виграла другий у своїй кар'єрі турнір серії WTA - юна тенісистка тріумфувала в Хуахіні (Таїланд), обігравши на шляху до фіналу екс-першу ракетку світу іспанку Гарбін'є Мугурусу, а у вирішальному матчі здолавши австралійку Айлу Томлянович. А вже на початку лютого 18-річна киянка дебютувала в складі збірної України на Кубку Федерації, обігравши в своєму поєдинку Йоханну Ларссон зі Швеції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...