Прощальний лист російського журналіста вмираючому сатирикові доводить до сказу російський бомонд

Російський журналіст, письменник і блогер Саша Сотник показав, як розлютив журналіста з РФ Андрія Бабицького своїм прощальним листом вмираючому сатирикові Михайлу Задорнову.

Саша Сотник

Про це Сотник написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Не згадуйте рептилоїдний слиз, а то захворієте як Бабицький... Як їх усіх корчить... Завтра в програмі...", - поділився посиланням блогер.

Як говориться в матеріалі, Бабицький назвав Сотника - дикуном із рептилоїдною свідомістю ідіота, бо той не розуміє, що біля "сумного ложа" є місце "тільки для скорботи, жалю і бажання допомогти в останні хвилини".

На думку Бабицького, такий вчинок перетворює Сотника на комаху і слиз, від "якого впору тільки відсахнутися".

Ще захисник Задорнова запропонував завести в Росії "Бліду книгу" з метою моральної зачистки і ввести нову дефініцію - незгадуваність

Нагадаємо, що Задорнов останні дев'ять місяців бореться зі смертельною хворобою - пухлиною мозку. Однак, як стверджують його близькі, всі старання лікарів виявляються марними, прогнози стають лише гіршими.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...