Прощальний лист російського журналіста вмираючому сатирикові доводить до сказу російський бомонд

Російський журналіст, письменник і блогер Саша Сотник показав, як розлютив журналіста з РФ Андрія Бабицького своїм прощальним листом вмираючому сатирикові Михайлу Задорнову.

Саша Сотник

Про це Сотник написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Не згадуйте рептилоїдний слиз, а то захворієте як Бабицький... Як їх усіх корчить... Завтра в програмі...", - поділився посиланням блогер.

Як говориться в матеріалі, Бабицький назвав Сотника - дикуном із рептилоїдною свідомістю ідіота, бо той не розуміє, що біля "сумного ложа" є місце "тільки для скорботи, жалю і бажання допомогти в останні хвилини".

На думку Бабицького, такий вчинок перетворює Сотника на комаху і слиз, від "якого впору тільки відсахнутися".

Ще захисник Задорнова запропонував завести в Росії "Бліду книгу" з метою моральної зачистки і ввести нову дефініцію - незгадуваність

Нагадаємо, що Задорнов останні дев'ять місяців бореться зі смертельною хворобою - пухлиною мозку. Однак, як стверджують його близькі, всі старання лікарів виявляються марними, прогнози стають лише гіршими.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...