"Просто деньги кончились": Судові пристави заарештували нерухомість колишньої дружини Путіна

У колишньої дружини російського президента Людмили Путіної почалися серйозні проблеми.

Людмила Очеретна (Путіна)

Виявилося, що Людмила Путіна зараз в боргах, і справа дійшла до того, що судові пристави заарештували всю її нерухомість в Москві, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

В даний час колишня дружина Путіна вийшла заміж, і тепер носить прізвище Очеретна. Повідомляється, що колишня дружина російського президента володіє компанією «Інтер'єр сервіс», проте не платить з неї податки. За словами судових приставів, вони збираються стягнути більше 200 000 рублів податків і ще понад 300 000 рублів в якості збору за капітальний ремонт. У Путіної знайшли нежитлове приміщення на одній зі столичних вулиць, площа якого сягає 425 квадратних метрів. Це приміщення належить компанії, в даний час на нього накладено арешт.
Вартість цього приміщення на вулиці Гашека може досягати 100 мільйонів рублів. Зараз ця будівля здається в оренду. Журналісти встановили, що Людмила Очеретна в цьому ж будинку здає в оренду ще 19 приміщень великої площі. Щорічно воно отримує від оренди понад 8 мільйонів рублів.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...