"Просто непогано стоїть на постаменті": Психолог дав характеристику президенту РФ

Психолог і експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім вважає президента Росії Володимира Путіна вельми "дивною" особистістю.

Як передають Патріоти України, психолог зазначив: "Путін не виявляє харизми: він невисокого зросту, лисуватий і мимрить. У нього були якісь захоплення дзюдо, але, як на мене, вони проявилися на парочці фотографій і відео, не більше. Його не можна назвати спортивним товаришем, хоча, звісно ж, він регулярно демонструє непогану для свого віку форму. Проте це не альфа-самець. У нього немає проявів, які показують, що він постійно завойовує перше місце. Його просто ставлять на постамент, і він там непогано стоїть".

При цьому Кім акцентує увагу на тому, що Путін дуже добре вписується у концепцію російських лідерів, чимало з яких були призначеними. "І це відбувалося не завдяки якимось якостям, а навпаки - попри відсутність якихось лідерських рис", - пояснив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...