"Просто офи*ели": У мережі розповіли про реакцію мешканців ОРДО на новий указ терориста Захарченка

Жителі "ДНР" поскаржилися на указ ватажка терористів Олександра Захарченка, згідно з яким вчителям, лікарям та бібліотекарям заборонено виїжджати до України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Навіть" депутати "ДНР" офи*ели від нового указу Захарченка, який заборонив виїжджати з "ОРДЛО" до України вчителям, лікарям та бібліотекарям", - заявив він.

"Депутат народного ради" ДНР "Анастасія Селіванова розповіла, що їй зателефонувала подруга - вчитель молодших класів. "Плаче, не знає, що робити? Видано новий Указ "Голови "ДНР" № 363 про заборону виїзду співробітників органів державної влади та місцевого самоврядування на територію України. З Указом в школі ознайомлюють і пропонують підписати документ, за яким вона, як співробітник муніципального установи, не може більше виїжджати в Україну. А у неї там мама стара в селі під Червоноармійським. Потребує догляду", - заявила Селіванова.

"Депутат" зазначила, що ця жінка - педагог вищої категорії. У 2014 році вона залишилася на окупованій території і взяла першокласників. "Спочатку взагалі працювала на два класи, тому що інші вчителі - злякалися і втекли. В школі двоє вчителів пенсійного віку написали заяву за власним. В середині року. Вчителі від Бога, заміну яким знайти вкрай складно. В Україні у них діти і внуки, і пенсію в Україні, заслужену, хоч і з труднощами, але отримують", - заявила Селіванова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...