Просто перевели на інший маршрут! Розкрилися деталі скандалу навколо знущань водія автобуса над пасажиром

Після скандалу в Слов'янську Донецької області, де водій автобуса напав на одного з пасажирів і почав його душити, чоловіка навіть не звільнили, - перевели на інший маршрут.

Про це розповів сам потерпілий Владислав Самусенко, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що 1 липня Самусенко з Єдиним квитком зайшов в автобус сполученням "Слов'янськ-Билбасівка". Побачивши документ, водій транспортного засобу почав нецензурно виражатися, після чого напав на чоловіка і став його душити.

Інцидент викликав сильний резонанс, було розпочато кримінальне провадження, після чого керівництво транспортної компанії пообіцяло потерпілому звільнити водія.

"Але мене обдурили. Коли на наступний день я в абсолютно іншому кінці міста сів у автобус, то раптово впізнав оббивку салону - ту саму, де мене били і душили. Глянув - і водій той самий. Його просто перевели на інший маршрут! "Що ви тут робите? - питаю. - Ваше начальство пообіцяло вас звільнити!". "Як же ти мене дістав", - була відповідь", - розповів Самусенко.

Він пояснив, що після таких слів водія повернувся до пасажирів і розповів, як з ним вчинили, після чого таки домігся від транспортної компанії звільнення.

"Бачив його з дружиною в районі залізничного вокзалу. Проходячи повз мене, він прошипів, що я "кінчений". А ви питаєте, чи шкодує він про те, що зробив. Відповідь, як то кажуть, очевидна", - підсумував потерпілий.

Джерело: Факти
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...