"Просто трохи над'їла": На Росії жінка витягла обгризений труп чоловіка на дитячий майданчик (відео)

Жінку не затримували і не збираються, тому що поліцейські в цій історії криміналу не побачили.

Жахливий інцидент стався в Єкатеринбурзі: там днями одна з мешканок витягла на вулицю обгризений труп свого співмешканця, ветерана МВС, і кинула біля дитячого майданчика. За словами очевидців, вона сама при цьому просила не дивитися в її бік, так як "це моторошне видовище", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Труп чоловіка виглядав як мумія. При цьому у нього були відсутні ноги, частина голови, а одна рука відірвалася, поки його тягла по вулиці співмешканка Лідія.
У той же час поліція в діях жінки криміналу не бачить. Викликану поліцію такий стан трупа не зацікавив і навіть толком не здивував. Лідію вони затримувати відмовилися, висунувши блискучий аргумент: "Ну, вона ж його не вбивала, а просто поїла трохи. Може, вона взагалі не знала, що він помер".
Версії, що "не знала, що він помер" дотримується і сама жінка: вона стверджує, що співмешканець живий, просто кудись поїхав "вчора або сьогодні, я не пам'ятаю".

Коли журналісти спробували з'ясувати у неї, кого ж тоді жінка тягла, загорнувши в свою ковдру і підклавши йому подушку - та й зовсім роздяглася перед камерою з криками: "Знімай, як над голою жінкою всією вулицею знущаються".

Варто відзначити, що квартира, в якій жили мертвий 68-річний відставний майор МВС і його співмешканка Лідія, знаходиться в жахливому антисанітарному стані: по стінах бігають таргани, скрізь сміття і непотріб. За словами сусідів, вони багато пили і вели асоціальний спосіб життя.
Родичі загиблого пообіцяли звернутися зі скаргою на бездіяльність співробітників поліції і Слідкома в наглядові органи.

Пізніше стало відомо, що жінку все-таки госпіталізували в психіатричну медустанову.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...