Протести в Інгушетії прийняли несподіваний і небезпечний поворот (відео)

В Інгушетії вирішили заморозити мітинг проти передачі своїх земель Чечні. Проте, ситуація залишається на межі вибуху.

У середу, 17 жовтня, закінчився багатотисячний мітинг в місті Магасе проти передачі земель Інгушетії сусідній Чечні. Однак ситуація далеко не вирішена. Мітингувальники взяли перерву і обіцяють з новими силами повернутися вже 31 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на місцевий telegram-канал "Інгушетія 2018".

Справа в тому, що Кремль і влади Чечні і Інгушетії громадян республіки підло обманули. Вони затягували переговори до 17 жовтня, даючи можливість угоді по землях вступити в силу. Тепер документ може скасувати тільки суд.

Ця схема, яку провернув Кремль, здорово розлютила мітингувальників. Вони досить жорстко висловлюються на адресу влади РФ, а також Чечні та Інгушетії. "Нешановний Володимир Володимирович, ви глибоко помиляєтеся, що можна, загвинчуючи гайки, труїти народи. До пори до часу! Те, що ви особисто не вийшли до маленького народу, це ганьба! Ви образили нас неувагою і обманом! Приниженням народи в покорі тримати не можна!" - звернулися учасники мітингу до президента РФ, закликавши його "навести у себе порядок", зокрема, зняти з посад глав Чечні і Інгушетії Кадирова і Євкурова.

Багато вельми неприємних речей було сказано особисто про главу Чечні. Йому пригадали непомірну корупцію і жорстокість. "У Кадирова кам'яне серце", - зазначила одна з лідерів протесту. Поки учасники протесту взяли перепочинок. Але здаватися вони не мають наміру. Вже 31 жовтня в Магас знову повернутися тисячі дуже злих через зраду інгушів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...