"Протоптаною стежинкою": "Як глава ДФС опинився у центрі скандалу", - Дмитро Гнап (відео)

Коли екс-очільнику ДФС Роману Насірову обирали запобіжний захід у суді, той ні на мить за ґратами не розлучався зі своєю ковдрою та вдавав хворого, щоб уникнути арешту.

Мирослав Продан та Роман Насіров

Здавалося б, що не може новий голова Державної фіскальної служби у всіх на очах повторити ганебний шлях свого попередника, та Мирославу Продану вдалося. Про це у своєму відеоблозі розповів Дмитро Гнап, передають Патріоти України.

Журналіст пригадав, що Мирослав Продан керував податковою у Вінниці, коли Володимир Гройсман був міським головою. Керівник уряду забрав Продана з собою після свого призначення на посаду прем'єра та проштовхнув його на місце керівника ДФС.

"Пропрацювавши лише рік, Продан опинився в епіцентрі скандалу. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що прокурори викрили "стійке об’єднання" з посадовців ДФС, які займалися "кришуванням" контрабанди. Він пояснив, що фіскальники покривали масштабні схеми ухиляння від сплати податків й поклав персональну відповідальність за це на Продана", – розповів Дмитро Гнап.

"Крім цього, Проданом зацікавилося й Національне антикорупційне бюро, оскільки детективи почали розслідувати справу про можливе незаконне збагачення головного фіскала. За даними слідства НАБУ, він може бути причетний до купівлі готелю в Туреччині за півмільйона доларів. Жодних офіційних доходів у цього вічного податківця, зрозуміло, й близько немає", – додав Гнап.

"І ось, як тільки антикорупційна прокуратура зібралася завітати до Продана, він хутко зник з України. Пан Продан написав у своєму Facebook, що його терміновий виїзд за кордон зовсім не пов’язаний зі слідчими діями, а винятково з його станом здоров’я – він не довіряє українським лікарям і от саме на ці дні планував медичне обстеження в Німеччині", – повідомив журналіст.

За його словами, головному податківцю країни не варто перейматися й можна сміливо повертатися в Україну. Як доводить досвід Романа Насірова, перетерпівши кілька днів ганьби під ковдрою, можна, зрештою, не лише швидко одужати, а ще й оголосити про похід в президенти.

Повний випуск відеоблогу Дмитра Гнапа "Право на правду" за 18 листопада 2018:

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...