"Процесс изоляции России близится к логическому концу", - російський економіст

На думку аналітика в разі продовження і посилення кризи в Росії долари у населення і банків зникнуть взагалі, а вклади путінського оточення за кордоном будуть повністю заморожені.

Степан Демура

Степан Демура прокоментував новину про те, що Центробанк зберігає 108 вантажівок готівкових доларів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Это доллары путинского окружения, всех этих роттенбергов. Вероятно скоро их будут прятать и вывозить в чемоданах в разные места», - зазначив економіст.

На думку аналітика в разі продовження і посилення кризи в Росії долари у населення і банків зникнуть взагалі, а вклади путінського оточення за кордоном будуть повністю заморожені. Таким чином в Кремлі зараз акумулюють готівку, на яку планують жити в найближчі роки.

На думку Демури, процес ізоляції Росії наближається до логічного кінця. «Будет одно большое корейское чучхе», — зазначив він.

Також Демура прокоментував вилучення грошей у олігархів в розмірі 120 мільярдів доларів, яке планується здійснити до кінця року. «Это называется «рэкет». К чему это приведет? Часть денег, наверное, пойдет во что-то, а остальная часть будет «распилена» чиновниками и бюрократами по своим «программам». Это деньги, значительная часть которых будет выведена из страны, что-то будет инвестировано в одиозные проекты вроде «моста в никуда», как на остров Русский за 4 млрд. долларов или так называемый мост в Крым, который непонятно, когда достроят. Я имею в виду, не для легкового транспорта, а когда открывают мост, вообще-то по нему и грузовики едут, а не только легковушки с автобусами. Ну черт его знает. Денег нет в стране, понимаете? Нет денег, и экономики нет».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...