Противники Кремля у Росії змінюються, - Невзоров

Російський публіцист Олександр Невзоров зазначив, що масові протести 7 жовтня в РФ показали неприйняття молоддю цієї країни зовнішньої політики Кремля, зокрема щодо України і Сирії.

Відповідну заяву було зроблено в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Це чудові, звичайно, хлопці, переважно чудові. Вони ще не готові палити покришки, вони ще не готові переходити до якогось реального протесту. Вони абсолютно вільні від гіпнозу телевізора. Вони не хочуть імперію, вони не хочуть втиратися онучами імперськими або в них завертатися, вони не хочуть Україну, вони не хочуть Сирію. Вони хочуть віддати Крим, а на додачу віддати ще назавжди й ідіотський фільм, який вийшов недавно на екрани під назвою "Крим", - сказав Невзоров.

При цьому, він назвав акції в Санкт-Петербурзі "більш соковитими і переконливими", ніж у Москві.

"Це було швидше невдоволення, але ясна річ, що ті, хто сподівається на якусь мікроскопічних цих протестів, займаються абсолютним самозаспокоєнням. Вони не були мікроскопічні, це все одно була зустріч минулого і майбутнього, це все одно було якесь таке, дуже зле взаємне прінюхування один до одного в черговий раз. При тому, що, нібито, основний фігурант, який, начебто, це все мав затівати (безпосередньо Навальний) у цьому участі не брав. Проте, як з'ясувалося, все чудово обходиться без нього", - зазначив публіцист.

Невзоров також розкритикував поведінку влади під час акцій 7 жовтня.

"Дріб'язково і нерозумно знову повела себе влада, яка придумала цю історію зі швидкою, яка не змогла потрапити до нещасної пенсіонерки. Ясна річ, що під час того, коли йдуть Хресні ходи, припустимо, і відбувається ось цей парад мракобісся, Невський закупорюється так на багато годин, що там не проскочить навіть миша, не кажучи вже про карету швидкої допомоги. Однак, ніхто з цього приводу не рахував загиблих, померлих або позбавлених медичної допомоги. Це не дуже гарний і не дуже розумний вчинок, оскільки треба чітко аналізувати і розуміти, що за люди брали участь у цьому протесті", - підсумував публіцист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...