"Прозріння": "Герой" "Кримської весни" обурився тим, що нові господарі відібрали у нього землю

В окупованому Севастополі Балаклавський районний суд прийняв рішення вилучити 20 соток землі у героя "кримської весни" Ленура Усманова.
Ленур Усманов

Про це пише Новая газета, передають Патріоти України.

Сам Усманов пояснив, що він і його дружина отримали землю у кооперативі "Дружба-9" ще в 2010 році. Дві ділянки по 10 соток були виділені постановою Севастопольської міської державної адміністрації.

"Чинний "уряд" Севастополя вважає, що українська влада не мала права розпоряджатися виділеною мені землею. Нібито ділянки має виділяти міська рада, а не міська адміністрація. При цьому в позовній заяві було зазначено, що в 1966 році рішенням ради робітничих депутатів земля, яку мені видали при Україну, була віднесена до категорії земель лісового фонду. Тобто той факт, що після СРСР на території Криму 23 роки працювали закони України для "чинного уряду" не важливий. Ніби й не було такої держави", - поскаржився Усманов.

За його словами, реальною причиною таких дій стала його суспільно-політична діяльність. Наприклад, він організував у Севастополі мітинг проти генплану міста.

Усманов заявив, що оскаржить це рішення у Севастопольському міському суді та паралельно готує скаргу в ЄСПЛ.

Зазначимо, що Усманов став єдиним кримським татарином, який підтримав входження Криму і Севастополя до складу Росії. За це йому присвоїли медаль Міноборони Росії "За повернення Криму".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...