Прозвана "Першою леді пекла". Хто така дружина Башара Асада

Башар аль-Асад та його дружина британського походження Асма, яку називають "Першою леді пекла", ведуть розкішний спосіб життя у той час, коли діти вмирають від газової атаки на вулицях Сирії.

Асма аль-Асад

Про це пише на сторінках видання The Sun Марк Ходж, передають Патріоти України.

"Сирійський тиран і його дружина володіють розкішним палацом вартістю 1 мільярд доларів у Дамаску, за десять миль від Східної Гути, де проурядові сили вбивають невинних людей.
Як відомо, Асма є заплямованою фігурою у своїй країні. У 2012 році міжнародна організація Wikileaks опублікувала приватні електронні листи 42-річного британця, які показали, що Асма витратила 350 тисяч доларів за 130 одиниць меблів. Вона також купила туфлі за 7000 доларів на кришталевих підборах з доставкою до Дубаю, щоб обійти санкції.
Ультрасучасний президентський особняк цієї вбивчої пари, який був закладений 1979 року та спроектований японським архітектором Кензо Танже, коштує 1 мільярд доларів. Згідно з поданою страховою заявою 1989 року лише одна одномісна кімната була оздоблена мармуровими кахлями в кількості 125 000 штук та загальною вартістю 10,6 млн доларів. І все ж, незважаючи на величезні витрати, будинок на 340 тисяч квадратних метрів навряд чи використовувався від початку громадянської війни, оскільки він розташований на вершині пагорба в західній стороні Дамаску, що робить його легкою мішенню для ракет.
І хоча Сирія розірвана на шматки, Асад продовжує свою пропаганду в соціальних мережах. Їхня сторінка в Instagram налічує 100 000 підписників і показує, як Асма зустрічається і вітається з людьми в укріпленому Дамаску. Це хворий піар. Такий злочинний режим налаштований продовжувати зображувати Асму як "троянду в пустелі", незважаючи на те, що її чоловік здійснив 28 атак хімічною зброєю від початку громадянської війни в 2011 році.
Асма Акрас народилася 1975 року в Актоні, західна частина Лондона, її батьки - це мусульмани-суніти з Хомса, сирійського міста, розташованого біля авіабази. Отримавши диплом з інформатики та французької літератури в Королівському коледжі Лондона, Асма зайнялася банківською справою - працювала аналітиком хедж-фондів у Deutsche Bank Group. Вона вийшла заміж за Асада на "таємному" весіллі 2000 року, коли йому було 35 років, а їй - всього 25. Вони мають трьох дітей.
По-перше, Асму, якій личить Channel, любили за те, що вона приносила трішечки чарівності Сирії - навіть була проведена PR-компанія, щоб сформувати її публічний імідж. Проте, коли в'язниці почали наповнюватися політв'язнями, і бомби продовжували падати, вона мовчала.
У жовтні 2016 року Асма дала інтерв'ю англійською мовою каналу "Россия-24". Вона, як повідомляється, сказала, що їй запропонували можливість залишити Сирію, але вона б ніколи не подумала про це. "Я була тут від самого початку, і я ніколи не думаю про те, щоб бути де-інде", - сказала Асма. "Так, мені запропонували можливість залишити Сирію або, швидше, тікати з Сирії. Ці пропозиції містять гарантії безпеки та захисту моїх дітей і навіть фінансову безпеку", - додала вона.
В інтерв'ю Асма засудила санкції, запроваджені західними країнами проти Сирії, стверджуючи, що вони шкодять простим громадянам."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...