"При мовчазній співучасті інших": Власник квартири в столичній багатоповерхівці зіпсував мурал на стіні будинку (фото)

У Києві мешканці багатоквартирного будинку по вулиці Булаховського 40 утеплили пінопластом квартиру, тим самим зіпсувавши мурал.

Про це повідомляє Ольга Глущенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. «Уточнюю: поверх муралу воно вирішило утеплити фасад пінопластом собі одному», - пише вона.
У свою чергу подію прокоментував член ради директорів Товариства українських підприємців Олександр Соколовський. «Будинку на фото 30 років. Але чомусь тільки після появи цього мурала господар квартири вирішив її ззовні утеплити. Не чув, щоб хтось із мешканців таких будинків скинулися і прикрасили який-небудь тьмяний фасад. Але коли знаходяться такі люди, критиків зазвичай чутно голосніше, ніж тих, кому ці роботи до душі. І не особливо у нас прийнято говорити «дякую» художнику і меценатам. Хоча б за те, що вони спробували викликати посмішку і бажання жити в цьому нещадному пострадянському архітектурному жаху. Але найсумніше, що знаходяться і ті, для кого особисті бажання переважують суспільні і вони порушують люблену всіма роботу утеплювачем або блоком кондиціонера. При мовчазній співучасті інших мешканців», - написав він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...