"Причем здесь вы? О вас вообще уже никто не помнит!": Росіянка вказала на місце "ватоголовим" прихильникам Путіна з "Л/ДНР"

Фейкові «республіки» на тимчасово окупованій території Донбасу, бажаючи прогнутися перед Кремлем, провели пафосні заходи, присвячені дню Росії.

Однак росіяни ці потуги «братів» з «ЛДНР» не оцінили, передають Патріоти України.

«Причем здесь вы? Ахахахаха». «ЛДНР» – это кусок «серой зоны», в самой России о вас вообще уже никто не говорит и не помнит, только еще изредка сочувствуют. Как сироток, жалеют», - написала росіянка Карина Лукашенко.

Цей пост викликав активні коментарі в соціальних мережах. Користувачі пишуть, що росіяни вкотре продемонстрували, що для Кремля і для громадян РФ насправді означають окуповані міста Донбасу: «Вот и определилось точно, кто такие для России «народные республики» на Донбассе ― серая зона. А зачем России серая зона? Ей и своих проблем по полной хватает», «Правильнее сказать, что жителей «ЛДНР» жалеют, скорее, как слабоумных, юродьевых бродяжек», «Дындыры напоминают по***каную ш**аву с очень завышенной самооценкой, которую Россия поматросила и бросила», — пишуть користувачі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...