Причина - в Москві: Відомий журналіст пояснив, чому вбили Захарченка і що буде далі

Так звана Рада "ДНР", якою керує Денис Пушилін, заявивила, що не визнає призначення Дмитра Тапезнікова главою республіки.

Причину всіх конфліктів у владі самопроголошених республік варто шукати в Москві. Про це сказав журналіст Євген Спірін, передають Патріоти України.

"Історія протистояння так званого міністра внутрішніх справ ЛНР Ігоря Корнета й голови псевдореспубліки Леоніда Пасічника триває вже приблизно кілька місяців. Вони - дві структури, що конкурують між собою. Пасічник лишається на своєму місці й ніхто його поки що не збирається прибирати. Причину всьому варто шукати в Москві. Там міняють одних кураторів на інших. Раніше Плотницький умовно підпорядковувався Владиславу Суркову (радник президента Путіна. - ред.). Потім Сурков відійшов від керування справами так званої ЛНР і тепер цим займається ФСБ. Вони й поставили Пасічника. У Кремлі теж не можуть розібратися, хто повинен керувати цією псевдореспублікою. Кожен новий куратор ставить свого ватажка. Це ніяк не вплине на Україну й статус окупованих територій", - пояснює він.

У фейковій республіці ДНР теж є конфлікти, говорить журналіст. "Дмитро Трапезніков, якого призначили після Захарченка, обіймав посади в тому регіоні ще за часів української влади. Він має певний вплив. Зараз Трапезніков щось типу виконуючого обов'язки керівника. Адже в Москві ще не до кінця вирішили, кого поставити. Раніше він був дуже наближений до Захарченка. До так званого голови ДНР не можна було потрапити без дозвола Трапезнікова. Заяви тих, хто зараз виступає проти нього можна розглядати просто як озвучування власної кандидатури на пост керівника невизнаної республіки", - додав Євген Спірін.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...