"Прийшов, коли стемніло, до людини похилого віку": Корчак пожалілася, що детектив НАБУ її другу маму у лікарню вклав

"Слабка жінка" після консультації з родичами взяла у полон детектива НАБУ. Мабуть, у родині Корчак визнали це за менше зло, ніж відпустити держслужбовця з документами.
Наталія Корчак

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак заявила, що після візиту детектива НАБУ до її свекрухи та потрапила до лікарні. Про це вона завила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, мати її чоловіка госпіталізовано. Вона стверджує, що її родичка замкнула силовика після того, як запідозрила у ньому шахрая.

«Коли заходив до квартири, слідчий швидко махнув документом, схожим на посвідчення, але вона не встигла розібрати що там написано. Оскільки спочатку він сказав, що задасть декілька запитань, а сам почав заповнювати заздалегідь заготовлений протокол допиту, не давав їй його прочитати та вимагав поставити підписи, свекруха подумала, що це шахрай та подзвонила сину. Він викликав поліцію. До приїзду поліції, щоб шахрай нікуди не втік, закрила замок», - написала Корчак.

Голова НАЗК додала, що детектив НАБУ «прийшов, коли стемніло, близько 6 вечора до людини похилого віку, яка перебувала вдома одна з малою дитиною».

Корчак також заявила, що у діях співробітника Антикорупційного бюро були порушення.

Нагадаємо, свекруха голови НАЗК Наталії Корчак, зачинила у власній квартирі детектива НАБУ, який намагався вручити їй повістку на допит у справі про незадеклароване авто.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...