"Приходит Путин в аптеку, чтобы купить презерватив, но украинского языка не знает и включает знаменитую русскую смекалку": Яніна Соколова розповіла "дорослий" анекдот про Путіна (відео 16+)

Ведуча прокоментувала слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про провокації, які нібито планує український президент Петро Порошенко на кордоні з українським Кримом.

Відома ведуча Яніна Соколова відзначилася анекдотом про російського президента Володимира Путіна і його геніталії. Про нього вона висловилася в рамках 9-го випуску свого проекту "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Ведуча привела слова міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про провокації, які нібито планує український президент Петро Порошенко на кордоні з українським Кримом і назвала його "вуайєристом". Вона припустила, яку саме провокацію може організувати Україна: "На кордоні з Кримом поставлять величезні колонки розміром з дев'ятиповерховий будинок і голосом Софії Ротару будуть крутити анекдоти про Путіна".

Соколова також навела приклад однієї з жартів про президента РФ: "Приходит Путин в аптеку, чтобы купить презерватив, но украинского языка не знает и включает знаменитую русскую смекалку. Достает детородный орган, кладет его на стойку перед аптекарем и выкладывает 100 рублей (40 гривен). Аптекарь в ответ выкладывает свой детородный орган, тот оказывается длиннее, чем у Путина. Забирает 100 рублей и говорит: "Не уверен, не играй!".

"И так 600 часов подряд! В связи с вышесказанным, хочется обратиться к главе МИД России: "Не уверен в наших провокациях, - не пи*ди!", - підсумувала Соколова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...